Şuanki Zaman: 21-05-2012, 5:43 Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
SUAT SUNA Fan Kulübü Resmi Forumu Multimedya Suat Suna Röportajları
Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
1
Sonraki
Sonraki Konu
Konuyu Açan Kişi
By-DsS
Görüntülenme Sayısı
522
Önceki
Önceki Konu

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
By-DsS Çevrimdışı
Site Sahibi
Dss - Kurucu

Üye Bilgileri
Üye no : 1
Rep gücü : 0
Rep Grafiği: 0
Rep Ver :

Kalite www.DaimaSuatSuna.com
Öncelikle yaptığınız müziğin adı nedir, nasıl tanımlıyorsunuz, son albümünüz ne kadar sürede oluştu?
Yaptığım müzik elbette ki popüler müzik. Ancak Suat Suna'ya özel diyebilirim. Son albüm içinse yaklaşık 2 yıl çalışıldı.

Sanat hayatınız nasıl başladı?
Sanat hayatım 4 yaşında, müzisyen olan babam Sait Suna'nın teşvikiyle başladı.

Ne zaman şöhret oldunuz neyle?
1993 yılında yapılan Pop Show Beste yarışmasında 3 şarkım finale kalmıştı. Daha sonra bu üç şarkımla elde ettiğim 1. 2. ve 3. lükle artık şöhretli biri olmuştum.

Siz hangi yöntemle duygularınızı hareket ettiriyorsunuz?
Duygularımı hareketlendirmek için özel bir formülüm yok. Bu bir insanda ya vardır ya da yoktur.

Bizim insanlarımızın müziğe yani ilgisi ve bakışı nasıl sizce…
Ülkemizin kozmopolit yapısı sanata da yansıyor bence. Müzik beğenisinin çok değişken ve moda temelli olduğunu düşünüyorum.

Olmazsa olmazlarınız neler?
Dürüstlük ve çalışkanlık. İnsan kendini sürekli geliştirebilmeli...

Suat Suna kendinin en çok hangi yönünü beğenir?
Müziğimi ve özgüvenimi.

Müziğe merak duyan arkadaşlarımız nerden başlamalı?
Yeni başlayanlar, iyi bir müzisyen olabilmek için çok çalışmalı ve asla kendini yeterli görmemeli.

Türkiye’de ve Dünya da müziği nasıl değerlendiriyorsunuz?
Türkiye ve dünya arasında sanatsal bakış açısından büyük farklar var. Ülkemiz daha konservatif ve kültürel temeline bağlı. Bu da radikal denemelere kapalı olduğu anlamına gelir.

Müziği seven herkes size hayran. Sanatçılar ve albümlerinizi satın alanlar sizin müziğiniz hakkında ne düşünüyorlardır?
Bence müziğimi ve şarkılarımı bana özel buluyorlar. Bu da en büyük hayalimdi zaten.

Özel olarak düet yapmak istediğiniz bir sanatçımız var mı?
Planladığım bir düet projesi yok. Ama yarın ne olur bilinmez...

Sanatçıların bir şey üretmesi, için ille de zoru görmesi mi gerekir?
Sanatçıların bir şey üretmesi için mutlaka karmaşık bir ruh hali gerektiğine inananlardanım.

Eski popülerliğiniz yok sanki. Neden böyle oldu? Görünmeyişinizdeki sebep nedir?
Popülaritenin yalnızca ortalıkta olmakla değerlendirilmemesi gerektiğine inanıyorum. Ben yalnızca şarkı yazmaya devam ediyorum.

Suat Suna müzik dışında neleri sever, nelerden hoşlanır?
Kitap okumayı ve film izlemeyi çok severim. İyi de bir Galatasaray taraftarıyım.

Hayal kurmak, umudun da göstergesidir, sizin bundan sonra hayata geçirmek istediğiniz düşünceleriz neler?
Hayal kurmayan insan yaşamıyor demektir. Bir aşk romanı yazıyorum. Umarım önümüzdeki aylarda okuma fırsatı bulacaksınız...

Sizin eserlerinize bakınca "Bir sanatçı daha ne yapabilir diye düşünüyor insan" Ancak süreç bitmiyor ve devinim devam ediyor. Gelecek planlarınız neler? Dinleyicileriniz sizi nerelerde izleyebilir?
Teşekkür ederim. Ama yazacağım daha çok şarkı olduğuna inanıyorum. Dinleyicilerimle de zaman zaman yaptığım konserlerde buluşma imkanı yakalıyoruz.

Yeni bir albüm ne zaman çıkacak?
Biliyorsunuz artık albüm değil single yapma dönemi. Kitabımla beraber piyasaya sürmeyi hedeflediğim yeni bir şarkı üzerinde çalışmalarım devam ediyor.

Şu ana kadar ben size bir şeyler sormaya çalıştım. Peki, sizin söylemek istediğiniz herhangi bir şey var mı?
Beni seven ve yıllardır şarkılarımı takip eden herkese sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Size de yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
[Resim: suat_suna_antalya_hayat_dergisi_1.png]
[Resim: suat_suna_antalya_hayat_dergisi_2.png]
25-06-2011 1:44
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
By-SsG Çevrimdışı
DsS - Üye
**
Dss - Üye

Üye Bilgileri
Üye no : 247
Rep gücü : 0
Rep Grafiği: 0
Rep Ver :

Kalite www.DaimaSuatSuna.com
RE: Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi
Bu kulupte kimse kalmasa, yine en çok uğrayan ben olurum demiştim sana .. Smile

Suat SunaCı (93'ten beri)
16-02-2012 8:19
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Anahtar Kelimeler

Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi,Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi indir, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi yükle, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi download, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi indirmek istiyorum,Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi yükle, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi bedava, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi ,hakkında,bilgiler,haberleri,albümleri,resimleri,fotoğrafları,mp3leri,mp3,İNDİR, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi Dvdrip, Suat Suna 10.06.2011 Röportajı Antalya Hayat Dergisi filmi indir

Konu Araçları
Konunun Linki :  
BBKodu :  
HTML Kodu :  
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder Bu Konuya Abone Ol

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Trt 2 - Boğaziçi'nden Programı - Suat Suna Röportajı By-DsS 0 98 19-02-2012 9:08
Son Mesaj: By-DsS

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Forum Atla:

Forum Özel
Desteklediklerimiz
» Suat Suna
» Beytullah İmzaoğlu
» Youtube
»
»
»
»
»
Forum Özel
»
»
»
»
»
»
»
»
DSS Site İçi
» DSS TV
» 1.Tasarim
» 2.Tasarim
» DSS müzik
Katagoriler
» Biyografiler
» Galeri
» Albüm-Şarkı Sözü-Akor
» Video
»
»
İletişimSuat Suna Fan KulübüYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi